Onze magazines

Op deze pagina vindt u informatie over onze magazines. U kunt de magazines bekijken, media-informatie downloaden of via de hyperlinks de websites van de magazines bezoeken.

Uitgaven

DoorGeven - Nieuw!

Erfgoed, cultuur, musea, milieu, samenleving; de doelgroep van DoorGeven realiseert zich dat je alles wat waardevol is in het leven, doorgeeft aan de volgende generatie. Dat is alleen mogelijk wanneer je het nu onderhoudt. Door donaties geven zij die instellingen en organisaties door aan de volgende generaties.
DoorGeven verschijnt voor het eerst in juni 2021.

Gids Mecenas

De Gids Mecenas is een gids voor mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van een relatief grote gift, de major donors. Dat kan een geldbedrag zijn, een kunstwerk of bijv. het investeren van tijd. In de gids staan musea, culturele instellingen en goede doelen die in contact willen komen met belangstellenden. De gids wordt verzonden als bijlage bij Elsevier Weekblad en Quote.

De Schoolreisgids

De Schoolreisgids is een gids voor organisatoren van schoolreisjes. Wat onderscheidt De Schoolreisgids van andere gidsen? Wij denken dat een schoolreisgids ook prima geschikt is om gewoon lekker in te lezen! En dat hoeft bovendien niet al te duur te zijn voor adverteerders. Elk jaar in januari versturen wij een prachtige gedrukte gids naar alle scholen in het Primair- en Voortgezet Onderwijs.

De website wordt voortdurend aangevuld met nieuws en nieuwe bestemmingen. En met leuke acties en aanbiedingen.

CKV Gids

De CKV Gids verschijnt jaarlijks in oktober als papieren gids. Deze gids wordt verzonden naar de CKV secties van alle scholen in het Voortgezet Onderwijs en relevante MBO- en HBO opleidingen. Circa 600.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs ontvangen de Cultuurkaart. Aan de pas is een tegoed gekoppeld dat besteed kan worden aan culturele activiteiten. Ook geeft deze pas korting op vele culturele activiteiten.

Op de website staat nieuws en informatie over de deelnemers aan de CKV Gids. Ook staan er allerlei links naar deze en andere organisaties.

ICC Gids

De ICC Gids is sinds 2009 het handige hulpmiddel voor ICC-ers en leerkrachten die zich bezighouden met cultuureducatie. Elk jaar in januari geven wij een prachtige, gedrukte gids uit, boordevol artikelen, columns, tips, nieuws etc. Jaar na jaar blijkt deze gids populair te zijn bij adverteerders. En niet te vergeten, bij ICC-ers, leerkrachten en andere professionals in het Primair Onderwijs.
De ICC Gids is door de combinatie van nuttige advertenties en redactionele inhoud een echte bewaargids!

Op de bijbehorende website geven wij het laatste nieuws door van uiteenlopende cultuuraanbieders. Bijvoorbeeld over musea, dans, muziek, theater, beeldende kunst, film, media, tentoonstellingen, lesbrieven en -methodes etc.

Gids Nalatenschap

De Gids Nalatenschap is een initiatief van Insite Media. Onderzoek wees uit dat mensen graag hulp krijgen bij het bepalen van een goed doel dat zij in hun testament willen opnemen. Uit onderzoek blijkt eveneens dat mensen er niet om zitten te springen goede doelen direct te benaderen uit angst ‘ergens aan vast te zitten’. De gids blijkt bovendien een goede aangever van goede doelen waar je zo 1-2-3 niet op komt als je nadenkt over je nalatenschap.